Успіння Пресвятої Богородиці.

28 серпня Свята Православна Церква вшановує одне із найбільш величних і духовно піднесених свят Успіння Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії. У цей день в нашому храмі відбулися святкові богослужіння. Продовжувати читання Успіння Пресвятої Богородиці.

Про зцілення біснуватого отрока.

У 10-ту Неділю після свята П’ятидесятниці в нашому храмі звершилися богослужіння. За Божественною Літургією всі бажаючі приступили до Тіла і Крові Господнього.

У сьогоднішньому Євангелії ми знову бачимо відчайдушну людську потребу і нездатність Христових учнів зцілити людину. Нещодавно ми читали в Євангелії про те, що вони відчували, коли могли нагодувати народ, який оточував Христа; і запитали Його: “чому?” Продовжувати читання Про зцілення біснуватого отрока.

Преображення Господнє.

Сьогодні Свята Православна Церква радісно оспівує Преображення Господнє на горі Фаворі. У ці дні в нашому храмі відбулись святкові богослужіння. Після Божественної Літургії під час Хресної ходи було освячено плоди.

Готуючись на Свій великий хрестний подвиг, Господь Ісус Христос наперед хотів підготувати своїх учнів, укріпити та підтримати їх у вірі. Продовжувати читання Преображення Господнє.

Винесення Чесних Древ Животворящого Хреста Господнього.

Вітаємо усіх зі святом!

У ці святкові дні в нашому храмі відбулись богослужіння: напередодні увечері звершено вечірню й утреню службу. На утрені під час Великого славослів’я, при співі Трисвятого, настоятелем було винесено Хрест та покладено його на аналой. Під час співу особливих стихир, архімандрит Серафим  здійснив помазання народу єлеєм. Продовжувати читання Винесення Чесних Древ Животворящого Хреста Господнього.