Неділя після Воздвиження.

В неділю після свята  Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього в нашому храмі звершено богослужіння: Всенішне бдіння та Божественна Літургія, після якої було відслужено подячний молебень.

Шлях Христа – єдиний шлях життя, тому що всі інші – людські. Люди багато дізналися, багато завоювали, подолали хвороби, проникли в далекі та Продовжувати читання Неділя після Воздвиження.

Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього.

В день свята Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього в нашому храмі було звершено наступні богослужбові дії: перед всеношною Хрест зі співом тропаря і кондака свята було перенесено з жертовника на престол, звершено Всеніщне бдіння, під час якого на Утрені після Великого славослів’я було винесено Хреста на поклоніння народові. Зранку було звершено святкову Божественну Літургію, після якої архімандрит Серафим звернувся до прихожан зі словами проповіді. Продовжувати читання Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього.

Память праведних богоотців Іоакима і Анни.

У 14-ту Неділю після П’ятидесятниці, в день пам’яті святих праведних богоотців Іоакима і Анни, в нашому храмі було звершено Божественну Літургію, а напередодні – Всенішне бдіння.Після богослужіння настоятель звернувся до прихожан зі словами проповіді. Продовжувати читання Память праведних богоотців Іоакима і Анни.

Різдво Пресвятої Богородиці.

В день свята Різдва Пресвятої Богородиці в нашому храмі було звершено святкові богослужіння: Всенічне бдіння та Божественну Літургію, після якої було здійснено пастирський візит до місця, де раніше височів храм у селі Березанка, який був присвячений сьогоднішньому святу. Настоятель разом із братією молитовно розділили радість храмового свята Різдва Богородиці: було звершено читання акафісту Цариці Небесній, після чого відбулось освячення води. Продовжувати читання Різдво Пресвятої Богородиці.

Неділя 13-та після П’ятидесятниці.

В цей день в нашому храмі було звершено Божественну Літургію, після якої в словах проповіді отець-настоятель наголосив про те, чому вчить Христос в притчі, яка читалася в сьогоднішньому євангельському уривку.  Продовжувати читання Неділя 13-та після П’ятидесятниці.