Пам’ять отців VII Вселенського собору.

В 19-ту неділю після свята П’ятидесятниці, в день пам’яті святих отців VII Вселенського собору в нашому храмі звершено Всенішне бдіння та Божественну Літургію.

«Препрославлен еси Христе Боже наш светила на земли
отцы наши основавый и теми ко истинней вере вся ны наставивый».

 Такими словами ми прославляємо пам’ять Святих Отців VII Вселенського Собору. Приносимо вдячність Богу, за Його велику Божественну любов. Продовжувати читання Пам’ять отців VII Вселенського собору.

Неділя 18-та після П’ятидесятниці.

В цей день в нашому храмі було звершено Всенішне бдіння та Божественну Літургію.

Євангельський уривок, який було прочитано за Божественною Літургією, розповідає нам про подію, коли Христос воскрешає сина однієї вдови з міста Наїн. Продовжувати читання Неділя 18-та після П’ятидесятниці.

Покров Пресвятої Богородиці.

В день пам’яті Покрову Пресвятої Богородиці в нашому храмі було звершено Всенішне бдіння та Божественну Літургію, після якої було здійснено акафістне читання святу Покрови. В молитві до Пресвятої Владичиці Богородиці прихожани на чолі з настоятелем просили Матінку Божу щоб Вона захистила від всіх недобрих справ Своїм чесним омофором.  Продовжувати читання Покров Пресвятої Богородиці.

Пам’ять святителя Михаїла, першого митрополита Київського.

В 17-ту неділю після свята П’ятидесятниці, в день пам’яті святителя Михаїла, першого митрополита Київського, в нашому храмі було здійснено служіння Всеношного бдіння та Божественної Літургії. В словах проповіді настоятель звернувся до прихожан зі словами проповіді, в яких навів приклади із життя святителя Михаїла.  Продовжувати читання Пам’ять святителя Михаїла, першого митрополита Київського.